Träningshelg i Umeå!

26-27

OKT

Skogsvärn - Värna den sista skogen, Umeå

Aktion

Skogsvärn och Ta Tillbaka Framtiden presenterar Träningshelg i Umeå 26-27 oktober!

Anmäl dig här –> https://forms.gle/vXHHhudSGVVbxAf37

Stora industrier som skogs- och oljeindustrin förstör just nu förutsättningarna för liv på jorden med sina verksamheter. Kortsiktig vinst för ett fåtal prioriteras framför människor, rättvisa och välbefinnande för allt levande. Det är dags att omvandla all den klimatångest, sorg, oro och ilska som fyller våra kroppar till kärleksfull och radikal handling för livet tillsammans med andra och visa att en annan värld är möjlig.

Därför bjuder Skogsvärn och Ta Tillbaka Framtiden in till träningshelg 26-27 oktober i Umeå!

Under helgen kommer vi få lära oss från erfarna tränare om hur förändring kan skapas genom metoder som strategiskt kampanjande och direktaktioner som bygger på fredlig civil olydnad.

Vi kommer diskutera om varför det är viktigt att centrera social rättvisa i kampen mot art- och klimatkrisen, juridisk information, organisering utan hierarkier och om vart gränserna egentligen går när en bryter mot lagen för att stå upp mot orättvisor. Målet är att du efter helgen ska känna dig trygg i att använda hela din demokratiska verktygslåda i denna kritiska tid när världen behöver dig som mest!

Vi kommer också presentera sätt som du framöver kan engagera dig med Skogsvärn och Ta tillbaka framtiden.

Anmäl dig här –> https://forms.gle/vXHHhudSGVVbxAf37

Källa: https://www.facebook.com/events/909817764293101/